QENDRA E EKSPORTEVE SHQIPTARE
ALBANIAN EXPORT CENTER
HOTLINE :      +355 67 604 52 40      e Hë - e Pr  8:00  - 18:00
ADRESA :   Rr. "Gjin Bua Shpata", Pallatet e Aviacionit të Vjetër, Shk. 4, Kati i I, Ap.16, Tiranë

Top Show, 13 Shtator 2017, Pjesa 3

15 September 2017

I gjithë shteti duhet të jëtë i drejtuar drejt eksporteve dhe politikat e nxitjes së eksporteve duhet të jenë të qarta: Alban Zusi i ftuar në Top Show.