QENDRA E EKSPORTEVE SHQIPTARE
ALBANIAN EXPORT CENTER
HOTLINE :      +355 67 604 52 40      e Hë - e Pr  8:00  - 18:00
ADRESA :   Rr. "Gjin Bua Shpata", Pallatet e Aviacionit të Vjetër, Shk. 4, Kati i I, Ap.16, Tiranë

Tregu rajonal “kërcënon” prodhimin vendas

14 September 2017

Marreveshja për hapjen e tregut rajonal duhet të respektojë dy kushte thelbësore , që çdo mall i suvencionuar të tarifohet në hyrje të kufirit  dhe reciprocitetin me vendet që nuk pranojnë produktet tona. 
Alban Zusi intervistë për Klan TV