QENDRA E EKSPORTEVE SHQIPTARE
ALBANIAN EXPORT CENTER
HOTLINE :      +355 67 604 52 40      e Hë - e Pr  8:00  - 18:00
ADRESA :   Rr. "Gjin Bua Shpata", Pallatet e Aviacionit të Vjetër, Shk. 4, Kati i I, Ap.16, Tiranë

21 Dhjetor - Më poshtë gjeni fotografi nga ceremonia e dorëzimit të çertifikatave të anëtarësisë

11 January 2018
AFI dhe Alb Export kaluan një mbrëmje të këndshme me anëtarët dhe parnerët. Ishte një pritje për fundvitin për të bërë një përmbledhje të rezultateve të vitit që kaluam dhe për të diskutuar mbi planet e vitit që vjen. Më poshtë gjeni fotografi nga ceremonia e dorëzimit të çertifikatave të anëtarësisë.