QENDRA E EKSPORTEVE SHQIPTARE
ALBANIAN EXPORT CENTER
HOTLINE :      +355 67 604 52 40      e Hë - e Pr  8:00  - 18:00
ADRESA :   Rr. "Gjin Bua Shpata", Pallatet e Aviacionit të Vjetër, Shk. 4, Kati i I, Ap.16, Tiranë

Reis Andranji: “Forumi i biznesit Shqipëri Ukrainë është një mundësi e mirë për kompaninë Fix”

13 April 2017
Kompania e prodhimit të sallamit Fix  në Korçë  anëtarë i Qendrës së Eksporteve Shqiptare u vizitua nga  Znj. Elvira Sevostianenko, sekretare e përgjithshme e Alb-Export sëbasku me Znj. Galyna Perepelytsa, menaxhere e projekteve dhe Znj. Arta Sinamati menaxhere e zyrës së Albexport.