QENDRA E EKSPORTEVE SHQIPTARE
ALBANIAN EXPORT CENTER
HOTLINE :      +355 67 604 52 40      e Hë - e Pr  8:00  - 18:00
ADRESA :   Rr. "Gjin Bua Shpata", Pallatet e Aviacionit të Vjetër, Shk. 4, Kati i I, Ap.16, Tiranë

Kompania NETTUNO zgjeron aktivitetin në përpunimin e peshkut

13 April 2017
Kompania e përpunimit të peshkut NETTUNO në Elbasan me pronar Z. Giuseppe Orlando antarë i Qendrës së Eksporteve Shqiptare u vizitua nga  Znj. Elvira Sevostianenko, sekretare e përgjithshme e Alb-Export sëbasku me Znj. Galyna Perepelytsa, menaxhere e projekteve dhe Znj. Arta Sinamati menaxhere e zyrës së Alb-export.