A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined index: HTTP_REFERER

Filename: core/MY_Controller.php

Line Number: 589

Backtrace:

File: /home/albaniae/public_html/alba/core/MY_Controller.php
Line: 589
Function: _error_handler

File: /home/albaniae/public_html/alba/controllers/membership_catalog/site/Membershipcatalog.php
Line: 50
Function: getCategorySelect

File: /home/albaniae/public_html/index.php
Line: 270
Function: require_once

QENDRA E EKSPORTEVE SHQIPTARE
QENDRA E EKSPORTEVE SHQIPTARE
ALBANIAN EXPORT CENTER
HOTLINE :      +355 67 604 52 40      e Hë - e Pr  8:00  - 18:00
ADRESA :   Rr. "Gjin Bua Shpata", Pallatet e Aviacionit të Vjetër, Shk. 4, Kati i I, Ap.16, Tiranë
NameCategory
1MIRELI Sh.p.k.AGROBIZNESET
2FIX PROAGROBIZNESET
3KMYUSHQIME DHE PIJE
4Balcan Zoo Farm - 2014AGROBIZNESET
5HAKOUSHQIME DHE PIJE
6LufraUSHQIME DHE PIJE
7LEA - 2011 ltdAGROBIZNESET
8EHW GmbHUSHQIME DHE PIJE
9POSEIDONMARINE
10ERZENIAGROBIZNESET
11Muharrem HoxhaAGROBIZNESET
12MULTIVAC AlbaniaAGROBIZNESET
13ZI.COAGROBIZNESET
14TONA & CoAGROBIZNESET
15“Klegen” sh.p.kAGROBIZNESET
16NETTUNOMARINE
17METAJ Co.USHQIME DHE PIJE
18SOAL shpkAGROBIZNESET
19I.N.C.A. NORD FISH Sh.p.kAGROBIZNESET
20GJIROFARMAAGROBIZNESET
21A.M.G SH.P.KUSHQIME DHE PIJE
22Agrimatco GroupAGROBIZNESET
23AlbamilkAGROBIZNESET
24ZDRAVA SH.p.k.AGROBIZNESET
25IMPULSAL SHPKAGROBIZNESET
26ERDA Sh.p.k.AGROBIZNESET
27Ital - Costruzioni shpkNDERTIM DHE KONSTRUKSION
28Ardian Kuka Import-ExportAGROBIZNESET
29Cosmonte Group SH.P.KUSHQIME DHE PIJE
30AB-Gersa SH.P.KAGROBIZNESET
31MPI SH.P.KAGROBIZNESET
32Alb FruitAGROBIZNESET
33Elian ExportAGROBIZNESET
34Dhermiu Olive oilAGROBIZNESET
352A MANXHARIAGROBIZNESET