QENDRA E EKSPORTEVE SHQIPTARE
ALBANIAN EXPORT CENTER
HOTLINE :      +355 67 604 52 40      e Hë - e Pr  8:00  - 18:00
ADRESA :   Rr. "Gjin Bua Shpata", Pallatet e Aviacionit të Vjetër, Shk. 4, Kati i I, Ap.16, Tiranë

LAJM!
Në lidhje me ndryshimet e menjëhershme në legjislacion, njoftimet e aktiviteteve dhe ngjarjeve, informacionin përkatës dhe të dobishëm. Të jetë i përditësuar! Të përshtatet me kushtet e reja të të bërit biznes me ne.

Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Shqipëri – Turqi dhe Alb Export ranë dakord për bashkëpunim të mëtejshëm

Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Shqipëri – Turqi dhe Alb Export ranë dakord për bashkëpunim të mëtejshëm


Znj. Elvira Sevostianenko, Sekretare e Përgjithshme e Qendrës Shqiptare të Eksporteve (Alb Export) u takua sot me Sekretarin e Përgjithshëm të Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë Shqipëri – Turqi Z. Altin Furtuna për të diskutuar mbi marrëdhëniet tregtare midis Shqipërisë dhe vendeve të tjera, hapat e mundshëm për të sjellë më shumë investime në Shqipëri dhe përkrahjen e kompanive që tashmë operojnë në Shqipëri.

Si Znj. Sevostianenko ashtu edhe Z. Fortuna theksuan mundësitë e e investimit të investitorëve të huaj  në Shqipëri, si dhe potencialin e madh për kompanitë shqiptare për të gjetur tregje të reja jashtë vendit, si Turqia apo Ukraina.

Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Shqipëri – Turqi dhe ALB Export ranë për të nënshkrimin e një Memorandumi Mirëkuptimi për të vizualizuar këto hapa bashkëpunimi.