QENDRA E EKSPORTEVE SHQIPTARE
ALBANIAN EXPORT CENTER
HOTLINE :      +355 67 604 52 40      e Hë - e Pr  8:00  - 18:00
ADRESA :   Rr. "Gjin Bua Shpata", Pallatet e Aviacionit të Vjetër, Shk. 4, Kati i I, Ap.16, Tiranë

EIMA INTERNATIONAL 2018

The start date of the event :    07-11-2018
The start time of the event :    09-00
Duration :    5
Organizer :    Agjencia ICE, seksioni i Ambasadës Italiane për shkëmbimet tregtare, në bashkëpunim me FederUnacoma
Venue :    në Bolonja
Contact person :    Ufficio di Tirana
Contact phone :    +35542251051/036/034
Contact E-mail :    tirana@ice.it

Agjencia ICE, seksioni i Ambasadës Italiane për shkëmbimet tregtare, në bashkëpunim me FederUnacoma, organizojne një mision sipërmarrësish të huaj (edhe nga Shqipëria dhe Kosova) në panairin  "EIMA INTERNATIONAL 2018" (www.eima.it), me mbërritje në Bolonja në datë 5.11.2018 dhe kthim në Tiranë më 9.11.2018. Agjencia ICE do të mbulojë, për një operator për çdo kompani, kostot e:

  • Udhëtimit;
  • Qëndrimit në hotel (mëngjesi i përfshirë);
  • Dreka në panair;
  • Shërbimi transfer për në aeroport (vajtje/ardhje);
  • Shërbimi transfer ditor nga hoteli në panair (vajtje/ardhje).

Darkat nuk janë të përfshira. Shoqërues ose delegatë të tjerë mund të marrin pjesë duke u ngarkuar vetë për shpenzimete udhëtimit dhe qëndrimit.

Më datë 6 nëntor do të organizohet një seksion takimesh B2B me kompanitë italiane. 

Nëse të interesuar ju lutemi të plotësoni formularin bashkëlidhur dhe ta dërgoni në adresën e-mail tirana@ice.itbrenda datës 6 shtator 2018Profilet e kandidatëve do të vlerësohen nga Selia jonë qendrore në Romë, e cila rreth datës 22 shtator 2018 do të përzgjedhë kompanitë pjesëmarrëse.

Operatorëve të përzgjedhur do t'iu konfirmohet pjesëmarrja dhe plani i fluturimit. Në rast heqje dore pas lëshimit të biletave ajrore, Agjencia ICE do të zbatojë një penalitet për të mbuluar shpenzimet e shkaktuara nga anulimi i vonuar.

Për çdo informacion të mëtejshëm ju lutem kontaktonine me ICE - Agenzia Tirana:

Ufficio di Tirana

Pallati i Kulturës, (K.II) Sheshi Skenderbej, Tirana Tel:+35542251051/036/034

www.ice.gov.it

http://www.sitoeng.ice.it/markets/albania

http://www.italtrade.com/countries/europe/albania/index.htm