QENDRA E EKSPORTEVE SHQIPTARE
ALBANIAN EXPORT CENTER
HOTLINE :      +355 67 604 52 40      e Hë - e Pr  8:00  - 18:00
ADRESA :   Rr. "Gjin Bua Shpata", Pallatet e Aviacionit të Vjetër, Shk. 4, Kati i I, Ap.16, Tiranë

Albanian Halal Expo

The start date of the event :    29-04-2018
The start time of the event :    09-00
Organizer :    A.H.D. shpk
Venue :    Pallati i Kongreseve
Contact phone :    +355 67 45 00 000
Contact E-mail :    info@expo.halal.al

Albanian Halal Expo: 29 prill - 1 maj 2018

 

Në datat 29 prill - 1 maj 2018, në Pallatin e Kongreseve, kompania A.H.D shpk organizon edicionin e parë të panairit të produkteve hallall “Albanian Halal Expo”.

Pritet që në këtë panair të marrin pjesë mbi 70 kompani që ushtrojnë aktivitetin e tyre në fushën e prodhimit të ushqimit, turizmit islam, kozmetikë, mjekësi etj, nga 8 vende të ndryshme të botës” Shipëria, Kosova, Turqia, Maqedonia, Bosnia, Serbia, Italia, Greqia.

 

KUSH MUND TË EKSPOZOJË:

Industri Ushqimore

 • Mish dhe Nën/produkte të mishit
 • Të përpunuara,
 • Ushqime të paketuara Të përpunuara,
 • Ushqime të konservuara.
 • Ushqime te ngrira
 • Ushqime deti
 • Ushqime për fëmijë
 • Bulmetra
 • Snacks
 • Ëmbëlsira, çokollatë dhe të pjekura
 •  Shoqata të biznesit ushqimor
 • Furnitorë

 

Sektorë të tjerë Hallall

 • Kimike Kosmetikë dhe Kujdesi Vetijak
 • Menyra muslimane e jetesës
 • Tekstile & Fashion

 

Turizëm

 • Operatorë Turistike
 • Agjensi Udhëtimi Kompani transporti
 • Hotele & Akomodimi Restorant
 • Catering Hallall
 • Organizata Zyrtare
 • Shoqata biznesi

 

Shërbime

 • Banka
 • Dhoma tregtie
 • Shërbimi i çertifikimit Hallall
 • Shërbime të logjistikës Hallall
 • Publikime dhe Revista Hallall
 • Edukim dhe Shërbime Hallall
 • Konsultë & Shërbime për biznest Hallall


Broshura e Ekspozuesve