QENDRA E EKSPORTEVE SHQIPTARE
ALBANIAN EXPORT CENTER
HOTLINE :      +355 67 604 52 40      e Hë - e Pr  8:00  - 18:00
ADRESA :   Rr. "Gjin Bua Shpata", Pallatet e Aviacionit të Vjetër, Shk. 4, Kati i I, Ap.16, Tiranë

«AGROKOS 2017» organizohet nga datat 18 – 20 Tetor 2017, në Pallatin e Rinisë, Prishtinë

The start date of the event :    18-10-2017
Organizer :    Congress & Event Organization
Venue :    18 – 20 tetor, 2017
Contact phone :    Mob: +377 45 100 881 / 45 100 882
Contact E-mail :    info@ceokos.com

«AGROKOS 2017» organizohet nga datat 18 – 20 Tetor 2017, në Pallatin e Rinisë, Prishtinë

Me mbi 8600 vizitorë profesioniste të regjistruar vitin e kaluar dhe me 167  pjesëmarrës nga i gjithë Ballkani, Bashkimi Evropian, Turqia dhe vende të tjera, AGROKOS mbetet ngjarja më e rëndësishme në fushën e agrobiznesit në Kosovë e rajon.

E VETMJA PLATFORMË Biznesi per rrjetezim-Matchmaking gjate 365 diteve brenda vitit nË ballkan

AGROKOS është shndërruar në këshilltar dhe partner besnik për mijëra ndërmarrës dhe firma vendorë e ndërkombëtarë nga sektori i agrobiznesit që kanë ekspozuar dhe vizituar këtë ngjarje ndër vite.

 

PROGRAMI EKSPOZUES

Produkte Ushqimore: Qumësht, mish, ushqime te detit, pemë dhe perime, produkte konditorike, mëlmesa, etj.

Pije: Lëngje, ujë, kafe, çaj, festivali i birrës, verëra, pije tjera alkoolike dhe spirite.

Bujqësi dhe Blegtori: Agroimpute-farëra, plehra, pesticide, sera, ferma, kafshë, ushqim për kafshë, hortikulturë, etj.

Makineri e lehtë dhe e rëndë për Agrokulturë: Pajisje dhe teknologji për përpunim të ushqimit, paketim, etiketim, kontroll të kualitetit dhe monitorim, ftohje dhe ngrohje, ruajtje dhe transportim, pyje, ujitje dhe drenazhim, vegla pune, produkte higjienike, etj. Pajisje dhe teknologji për prodhim të pijeve, mbushje, ambalazhim, etiketim, kontroll të kualitetit, sisteme monitoruese, ruajtje dhe transportim të pijeve, etj. Pajisje dhe teknologji për hotelieri dhe gastronomi.

Institucione: Ministri të Bujqësisë, Institute për Mbrojtjen e Konsumatorit, Institute shkencore për Agrobiznes, Institucione për Certifikimin e Produkteve, Institucione Akademike si; Fakulteti i Bujqësisë dhe Veterinarisë i Universitetit të Prishtinës dhe shkolla tjera të bujqësisë, etj.

Aktivitetet paralele gjatë panairit:

  • Konferencë për shtyp
  • Seminare dhe konferenca me pjesëmarrës nga ekspertët e fushave
  • Mundësinë e B2B dhe B2G takimeve
  • Prezantime individuale nga palët me interes
  • Ndarja e çertifikatave për ekspozues
  • Lojëra të ndryshme