QENDRA E EKSPORTEVE SHQIPTARE
ALBANIAN EXPORT CENTER
HOTLINE :      +355 67 604 52 40      e Hë - e Pr  8:00  - 18:00
ADRESA :   Rr. "Gjin Bua Shpata", Pallatet e Aviacionit të Vjetër, Shk. 4, Kati i I, Ap.16, Tiranë
NGJARJE KALENDARI
FEA, EKSPOZITA, EDUCATION
SHUMË NGJARJE
26-09-2018     PANAIRE TREGTARE    
Bashkimi i Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë së Shqipërisë ju informon se në datat 26-29 shtator 2018, në Kropyvnytskyi, Ukrainë, do të zhvillohet Ekspozita e gjashtë Ndërkombëtare e Agro-Industrisë.