QENDRA E EKSPORTEVE SHQIPTARE
ALBANIAN EXPORT CENTER
HOTLINE :      +355 67 604 52 40      e Hë - e Pr  8:00  - 18:00
ADRESA :   Rr. "Gjin Bua Shpata", Pallatet e Aviacionit të Vjetër, Shk. 4, Kati i I, Ap.16, Tiranë
NGJARJE KALENDARI
FEA, EKSPOZITA, EDUCATION
SHUMË NGJARJE
24-05-2018     KONFERENCA & FORUME    

Bashkimi i Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë së Shqipërisë, në bashkëpunim me Dhomën e Tregtisë së Polonisë dhe nën kujdesin e Ambasadës Polake në Tiranë, organizon në datë 24 maj, Hotel Tirana International Forumin e Biznesit “Shqipëri – Poloni”

30-05-2018     KONFERENCA & FORUME    

Bashkimi i Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë së Shqipërisë ju informon se në datat 30 maj – 1 qershor 2018, në Beograd do të zhvillohet Forumi “Francë-Ballkan 2018”. Ky forum, i cili do të organizohet nga Business France, do të bëj bashkë sipërmarrjet më të suksesshme franceze dhe sipërmarrjet nga Ballkani.

07-06-2018     KONFERENCA & FORUME    
Qendra e Eksporteve Shqiptare dhe Bashkimi i Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë së Shqipërisë ju informojnë se në datë 7 qershor 2018, në Sofje të Bullgarisë do të zhvillohet Konferenca e SME-ve të Ballkanit
16-06-2018     KONFERENCA & FORUME    
Qendra e Eksporteve Shqiptare dhe AFI ju informojnë se Bashkimi i Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë së Shqipërisë, në bashkëpunim me Dhomën Ekonomike të Malit të Zi, do të organizojnë në datë 16 qershor 2018, në Shkodër, Forumin e përbashkët të biznesit “Shqipëri-Mal i Zi