QENDRA E EKSPORTEVE SHQIPTARE
ALBANIAN EXPORT CENTER
HOTLINE :      +355 67 604 52 40      e Hë - e Pr  8:00  - 18:00
ADRESA :   Rr. "Gjin Bua Shpata", Pallatet e Aviacionit të Vjetër, Shk. 4, Kati i I, Ap.16, Tiranë

Trajtimi i ujerave sanitare dhe industriale, depuratoret

AUTORI :    AZ Consulting
E KRIJUAR :    Mar 2017
FORMATI :    pdf
GJUHA :    Shqip
Pershendetje te gjitheve,

"AZ Consulting" ne bashkepunim me "Gem Chimica" dhe "Hygienalba" kane kenaqesine t'ju ftojne ne seminarin me teme:

"Trajtimi i ujerave sanitare dhe industriale, depuratoret"

Seminari zhvillohet diten e marte, date 07.03.2017, ne sallen "Foyer" ne Hotel Xheko Imperial, ish Carlsberg dhe eshte pa pagese per ju.

Ne attach ju lutem gjeni programin. 

Jeni te lutur te konfirmoni pjesmarrjen tuaj nepermjet e-mailit ne kete adrese ose ne nr telefoni si meposhte!