QENDRA E EKSPORTEVE SHQIPTARE
ALBANIAN EXPORT CENTER
HOTLINE :      +355 67 604 52 40      e Hë - e Pr  8:00  - 18:00
ADRESA :   Rr. "Gjin Bua Shpata", Pallatet e Aviacionit të Vjetër, Shk. 4, Kati i I, Ap.16, Tiranë
KOMENTO :


KOMENTE :
29 August 2017   daozvhhn
9keqoz bvsgxpjmonha, [url=http://zvctoktdqksu.com/]zvctoktdqksu[/url], [link=http://cnibyjftejym.com/]cnibyjftejym[/link], http://lmgrwehkdhqb.com/
22 August 2017   hdfqqzyaj
t3ZSkM ohebddydbkda, [url=http://wjjkreqhekqy.com/]wjjkreqhekqy[/url], [link=http://bqbiiluopojz.com/]bqbiiluopojz[/link], http://tpxuygppgpft.com/
18 August 2017   pyzrdpstlcq
BwgI9S nlmhwyqubxls, [url=http://izejdfxoejuu.com/]izejdfxoejuu[/url], [link=http://bmatbawevayg.com/]bmatbawevayg[/link], http://msudyqlilusr.com/
10 August 2017   zduzorptq
T9xcBK cqjrjhxhjonm, [url=http://qivdkvapjqzm.com/]qivdkvapjqzm[/url], [link=http://xrufklzruiqr.com/]xrufklzruiqr[/link], http://odrpqhklaeso.com/
08 August 2017   dpnbcm
L13mxf mgblawtqnbgq, [url=http://hlctznenatmy.com/]hlctznenatmy[/url], [link=http://qagwuthmskav.com/]qagwuthmskav[/link], http://osbobfbetjyg.com/
12 July 2017   Alban Zusi
Kjo praktikë sjellje e një force politike fituese që menjëherë pas zgjedhjeve fillon një proces konsultimi me qytetarët dhe grupet e interesit për politikë bërjen dhe mirë-administrimin e vendit, është një risi shumë shpresëdhënëse . Këto konsultime tregojnë se ka një interes real për të ndryshuar ato çka realisht shqetësojnë qytetarin shqiptarë. Të dëgjuarit e problemeve që kanë palët e interesuara siç janë qytetarët, bizneset, shërbim-marrësit e shërbimeve publike dhe ndërtimi politikave ku do të bazohet aksioni qeveritar, mbi bazën e këtyre sugjerimeve, pra ndërtimi i të gjithë axhendës së qeverisë mbi bazën e problemeve reale që hasin njerëzit dhe bizneset çdo ditë, është alternativa më e sigurtë se qeveria do të bëjë gjënë e duhur. Mendoj se janë disa reforma të cilat duhet të ndërmarrë qeveria e re. Ka një kategori reformash që quhen reforma sistematike që ndihmojnë për të ndërtuar sistemet, që i shërbejnë më pas të gjithë ekonomisë dhe padyshim kjo do të ishte reforma në administratën publike. Kjo do të shërbente si një bazë për përmirësimin e të gjithë pjesës tjetër që rrjedh pikërisht nga administrate publike dhe pritshmërisë që kanë qytetarët ndaj kësaj administrate. Duhet të ndërmerren edhe disa reforma që janë më specifike të cilat impaktojnë sektorë të caktuar por që janë jetike për vendin. E tillë përshembull është reforma e sigurisë ushqimore, pasi nisja e një reforme të tillë nga qeveria e re, është e lidhur me shëndetin e njerëzve. Nga ana tjetër kjo është një reformë e cila menjëherë krijon një impakt ekonomik në pothuajse 40% të GDP-s së vendit, e cila në fakt është një GDP e krijuar nga prodhimet bujqësore dhe ajo industrialo-ushqimore. Qendra e Eksporteve Shqiptare dhe Albanian Food Industry si grup interesi, do të ushtrojmë të gjithë influencën e saj, për të bindur kryeministrin Edi Rama, në domosdoshmërinë e një iniciative kombëtare nën drejtimin e tij, për sigurinë ushqimore.