QENDRA E EKSPORTEVE SHQIPTARE
ALBANIAN EXPORT CENTER
HOTLINE :      +355 67 604 52 40      e Hë - e Pr  8:00  - 18:00
ADRESA :   Rr. "Gjin Bua Shpata", Pallatet e Aviacionit të Vjetër, Shk. 4, Kati i I, Ap.16, Tiranë

LAJME

Tashmë prej disa ditësh, një delegacion me përfaqësues të tre rrjeteve të supermarketeve, ndër më të mëdhatë e me influencë në Ukrainë ndodhet në Shqipëri, për të vendosur ura të drejtëpërdrejta bashkëpunimi me prodhuesit shqiptarë. Oleksii Markin, Import Manager “Varus Supermarket” është një prej tyre. Intervistë me Oleksii Markin, Manaxher Importi i supermarketit “Varus”
Gjatë vizitës së delegacionit të rrjeteve të supermarketeve të Ukrainës: ATB, VARUS, BOOM (914, 64 dhe 8 dyqane) u takuan mbi 20 kompani shqiptare të fruta-perimeve të freskëta, ullirit, vajit të ullirit, verës, lëngjeve të frutave, fruta dhe perimeve të konservuara, mjaltit dhe bimëve medicinale. Për secilën prej këtyre kompanive u përgatit një katalog, që përmban profilet e secilës kompani.
 Në datat  9 – 11 Mars  një delegacion  me perfaqësues të tre rrjeteve, të supermarketeve, ndër më të mëdhatë e të fuqishmet në Ukrainë, do të vizitojnë Shipërinë: ATB - 914 dyqane në më shumë se 237 qytete në 22 rajone të Ukrainës; VARUS - 64 dyqane në rajonet më të populluara të Ukrainës; BOOM- 6 supermarkete në  rajonin e Donetskut, 2 dyqane në Kramatorsk

NJOFTIME


NEWSLETTER 12 SHQ EN

NEWSLETTER 11 SHQ EN