QENDRA E EKSPORTEVE SHQIPTARE
ALBANIAN EXPORT CENTER
HOTLINE :      +355 67 604 52 40      e Hë - e Pr  8:00  - 18:00
ADRESA :   Rr. "Gjin Bua Shpata", Pallatet e Aviacionit të Vjetër, Shk. 4, Kati i I, Ap.16, Tiranë

LAJME

 Përfaqësues të Linea Verde vizitojnë Shqipërinë
Qendra Eksporteve Shqiptare, si pjesë e misionit të saj për të pronovuar produktet shqiptare në tregjet globale, si dhe për të krijuar ura lidhësë bashkëpunimi mes sipërmarrësve shqiptarë dhe atyre të huaj, në datë 13 dhe 14 Mars, organizoi vizitën e përfaqësuesve të Linea Verde në Shqipëri. Ata u takuan me operatorët më seriozë të fruta – perimeve të frësketa në Shqipëri, duke filluar nga Fushë-Kruja, Durrësi, Divjaka, Lushnja etj.

 Misioni i biznesit të Ukrainës në Shqipëri 2018   Mbi 20 kompani shqiptare të fruta-perimeve të freskëta, ullirit, vajit të ullirit, verës, lëngjeve të frutave, fruta dhe perimeve të konservuara, mjaltit dhe bimëve medicinale u takuan me një delegacion me përfaqësues të tre rrjeteve, të supermarketeve, ndër më të mëdhatë e me influencë në Ukrainë, të cilët vizituan Shqipërinë nga data 9 deri më 11 mars.

Tashmë prej disa ditësh, një delegacion me përfaqësues të tre rrjeteve të supermarketeve, ndër më të mëdhatë e me influencë në Ukrainë ndodhet në Shqipëri, për të vendosur ura të drejtëpërdrejta bashkëpunimi me prodhuesit shqiptarë. Oleksii Markin, Import Manager “Varus Supermarket” është një prej tyre. Intervistë me Oleksii Markin, Manaxher Importi i supermarketit “Varus”

NJOFTIME


NEWSLETTER 8 Jan18  Shp / EN